O lau paaga i le fausiaina o le laufanua lanumeamata!
Leave Your Message
Initaneti Inuiry
ewwv7iwhatsapp
6503fd04uw
Le a'afiaga o le vevela maualuga ile cellulose.

Le a'afiaga o le vevela maualuga ile cellulose.

Tala Fou Categories

Le a'afiaga o le vevela maualuga ile cellulose.

2024-07-29 18:14:36

O le Hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) o se mea e maua mai i le cellulose e masani ona faʻaaogaina i pisinisi eseese ma e lauiloa mo lona faʻaogaina ma le mautu. Ae ui i lea, o le aafiaga o le maualuga o le vevela i luga o le HPMC o se autu e sili ona fiafia i ai ona o lona aʻafiaga i le faʻatinoga ma meatotino o lenei mea taua.

dataimagezfj

O le maualuga o le vevela e mafai ona i ai se aafiaga taua i meatotino a le HPMC. Pe a faʻaalia i le maualuga o le vevela, e mafai e le HPMC ona faʻaleagaina le vevela, mafua ai suiga i lona viscosity, mamafa mole, ma mea uma. O le fa'aleagaina o le vevela o le HPMC o se fa'alavelave lavelave e aofia ai le malepelepe o fusi fa'a-kemikolo i totonu o le fausaga o le cellulose, ma mafua ai le fa'aitiitia o ana mea aoga.

O le a'afiaga o le maualuga o le vevela ile HPMC e sili ona taua ile fa'aogaina o fale gaosi oloa ona o le fa'aogaina e a'afia ile vevela ile taimi ole gaosiga po'o le fa'aogaina o oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o fale faufale, e masani ona faʻaaogaina le HPMC i oloa faʻavae sima e faʻaleleia ai le galue ma le taofiofia o le vai. Ae ui i lea, o le faʻaalia i le maualuga o le vevela i le taimi o le faʻamaʻiina o sima e aʻafia ai le faʻatinoga o le HPMC, atonu e mafua ai le faʻaitiitia o lona aoga.

 

O le malamalama i aʻafiaga o le maualuga o le vevela i luga o le HPMC e taua tele i le faʻaleleia atili o lona faʻaogaina i talosaga eseese. O loʻo suʻesuʻeina ma le malosi e le au suʻesuʻe ma tagata tomai faʻapolofesa taʻiala e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le maualuga o le vevela i luga ole HPMC, e pei o le atinaʻeina o faʻamautu vevela poʻo le suia o tulaga o gaioiga e faʻaitiitia ai le vevela.Le igoa g9l

 

E le gata i lea, o le aʻafiaga o le maualuga o le vevela i luga o le HPMC e le faʻatapulaʻaina i ana mea faʻapitoa ma vailaʻau, ae faʻalautele atu i lona faʻaauau ma le siosiomaga. O le fa'aleagaina o le vevela o le HPMC e ono fa'atupuina ai le fa'asa'olotoina o mea fa'aola fa'aola po'o isi mea fa'atau, fa'atupula'ia ai atugaluga e uiga i le lelei o le ea ma fa'aoso i totonu o fale gaosimea.

 

I le faaiuga, o le aʻafiaga o le maualuga o le vevela ile HPMC o se vaega taua o suʻesuʻega, e aʻafia ai lona faʻatinoga, gaioiga ma mea tau le siosiomaga. E ala i le mauaina o se malamalama loloto i le maualuga o le vevela e aafia ai le HPMC, e mafai e tagata suʻesuʻe ma tagata tomai faʻapitoa ona galulue e faʻaleleia le mautu ma le faʻaauauina o lenei mea taua ole cellulose i le tele o talosaga.

 

Faafetai mo le galulue faatasi ma JINJI CHEMICCAL.